FUNdraising

Când vine vorba de traininguri și de a afla informații utile unui ONG-ist sunt prima care mă înscriu. Anul trecut, la Academia de Leadership JCI am participat pentru prima oară la o sesiune de fundraising. Cristiana Ionescu ne-a vorbit, atunci, despre ce înseamnă FriendRaising :) și despre cum, meseria de fundraising poate fi un mod de viață.

M-am regăsit în multe dintre sfaturile pe care Cristiana ni le-a împărtășit, bazate pe experienței ei de ani de zile în această activitate. Și mi-am dat seama că de fapt, și aici ca și în alte domenii se aplică...regula celor 7 ani de acasă. Pe care, dacă nu îi ai, apăi caută să îi pui la portofoliu, că sunt musai.  

În weekendul 13- 15 februarie, am asistat la a doua sesiune de training pe acest domeniu extrem de interesant, intens și plin de satisfacții. De data aceasta însă, am avut și un studiu de caz: Asociația Help Autism - de la comunicare, la evenimente, la abordări - până la follow-up, prezentări și mulțumiri.  

Chiar dacă lucrezi într-un SRL, sau faci voluntariat într-un ONG, un astfel de curs nu trebuie să îți lipsească. Fie că este vorba de Cristiana (pe care ți-o recomand cu mare căldură pentru că vorbesc în cunoștință de cauză), fie că alegi să mergi la alt trainer, mergi și bifează câteva ore de fundraising. 

Și ca să vedeți că a fost amuzant am avut parte chiar e facilitare grafică, nu doar excel și gantt-uri :)

Ana M. Marin

Coach, Trainer, Speaker, Bullet Journal Addict

https://www.anammarin.net
Previous
Previous

Dă-mi „Like”

Next
Next

Clujul în training JCI